Richard Kleinsman: tandarts

Het Kleinsman Dental Center van dokter Richard Kleinsman is een internationaal gerenommeerde tandartsenpraktijk met een specialisatie in esthetische tandheelkunde. Dat betekent dat je bij het centrum terecht kunt voor alles wat met het uiterlijk van jouw gebit te maken heeft. Een paraplu waar heel veel onder valt met slechts één zekerheid: dat je tanden in de handen van een vakman zijn.

Raad op maat

Er is heel wat dat er kan mislopen met een gebit. Zo kunnen er tijdens het eten stukjes tand afbrokkelen, kan je een ongeluk meemaken die een een deel van het gebit vernietigd of misschien ben je wel geboren met slechte tanden. Wat het probleem ook is: bij Richard Kleinsman kan je niet alleen geholpen worden maar krijg je ook raad op maat. Het Dental Center is dan ook een plek die, het moet gezegd worden, de nodige professionaliteit uitstraalt. Een intake-gesprek is geen formaliteit maar een diepgaand onderzoek. Het is ook na dit gesprek dat er een behandelingsplan opgesteld wordt op maat. Enkel op die manier is alles echt exact afgestemd op jouw wensen.

Tanden die meegaan

Het personeel in het Kleinsman Dental Center is extreem vriendelijk en daar zie je dan ook de hand van de oprichter, Richard Kleinsman, in terug. Deze charmante vakman maakt tanden die voor de eeuwigheid bedoeld zijn. Een gebit is immers iets dat extreem intensief gebruikt wordt en in grote mate je gezondheid kan bepalen. Heb jij problemen met je gebit? Aarzel dan niet om Kleinsman.de te contacteren voor een afspraak met Richard Kleinsman.