Niet langer problemen met mijn gebit

Ik heb altijd al van kinds af aan problemen gehad met mijn gebit. Ik moest lange tijd een beugel dragen en mijn tanden stonden nooit echt recht. Toen dat allemaal na jaren tandarts was opgelost kwam de volgende frustratie naar voren: ik had geen witte tanden. Doordat ik al jaren naar de tandarts ging was ik altijd een zeer goede poetser geweest en ik deed er altijd alles voor om mijn tanden goed te verzorgen.

Helaas bracht dat geen mooie en natuurlijke witte kleur te weeg. Het is nu eenmaal een feit dat mensen geboren worden met een eigen kleur van tanden. Voor het grootste deel van de bevolking betekent dat dan ook een variant van gele tanden. Het is een realiteit waar ik me echt niet in kon vinden en na jaren twijfelen besloot ik dan ook mijn tanden te laten bleken. Na wat opzoekwerk kwam ik terecht op de website van Kleinsman.de en maakte een afspraak met Richard Kleinsman.

Eenmaal aangekomen in het Kleinsman Dental Center voelde ik me meteen op mijn gemak gesteld door het vriendelijke personeel en de professionele look. Het intake gesprek verliep extreem professioneel en ik was echt weggeblazen door de mogelijkheden. Uiteindelijk kon de tandarts me overtuigen om te gaan voor een natuurlijk wit en geen wit wit (iets waar ik nu wel echt dankbaar voor ben!). Al snel ging de behandeling van start en de tandarts die me behandelde legde elke stap kort en duidelijk uit. En het moet gezegd: een laaiend succes! Ik heb eindelijk die stralende glimlach die ik wou!