Eindelijk de perfecte tandarts

Ik ben een echte zoetekauw en dat heeft zich in het verleden al wel eens gewraakt op mijn tanden. Gaatjes moeten dichten, verkleuringen die aangepast moeten worden en ga zo het hele lijstje maar af. Ik ben daarbij zeker 5 keer van tandarts veranderd gewoon omdat ik me nooit goed voelde bij die mannen die met allerhande apparatuur in jouw mond zitten te werken.

Na een paar keer veranderen werd Richard Kleinsman me aangeraden door een vriendin. Kleinsman is blijkbaar de oprichter van het Kleinsman Dental Center waar je terecht kunt voor alles wat met esthetische tandheelkunde te maken heeft. Een geluk ook dat ik erop kwam want op zo’n heerlijke bonbon brak een stuk van mijn voorste tand af en dat was echt geen zicht. Ik besloot dan ook vlug een afspraak te maken en mocht op gesprek komen.

De behandelende tandarts was een supervriendelijke man die alle opties heel duidelijk voor me uitlegde. Op zijn raad koos ik er dan voor om een facing te laten zetten op de kapotte tand. Ik was wel wat zenuwachtig maar het vriendelijke personeel zette me daar al vrij vlug overheen. Tijdens het plaatsen van de facing zelf bleef de tandarts me rustig uitleggen wat er aan het gebeuren was en wat er nog stond te gebeuren. Iets wat ik echt wel kon appreciëren. Iets waardoor ik me veilig voelde. Ik heb me dan ook nog nooit zo goed gevoeld bij een tandarts! Kleinsman.de en de hele praktijk van Richard Kleinsman is een echte aanrader!